![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
terapist ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06.Mayıs.2010 Saat 13:11 |
Hayattan aldığım dersler Plain Dealer, Cleveland, Ohio'lu 90 yaşındaki Regina Brett'in kaleminden: Bir zamanlar, doğum günümde, "Hayattanaldığım dersler " başlıklı bir yazı yazmıştım. Bugüne kadar en çok okunan ve istek alan makalem oldu! - Hayat haksızlıklarla dolu ama yine de güzel!!. - Şüphede kalma,ikinci bir adım daha at! - Hayat, nefrete harcayacak kadar uzun değil - Hastalandığında sana işin değil, ailen, arkadaşların bakacak. Onlarla ilişkini koparma! - Her ay kredi kartlarını ödemeyi unutma. - Her tartışmayı kazanacaksın diye bir şey yok! . Fikir farklılıklarını kabul et!!. - Ağlayacaksan, bir başkası ile birlikte ağla! Tek başına ağlamaktan evladır.. - İlk maaşından başlamak üzere, emekliliğine para ayır.. - Geçmişinle barış ki,bugününün içine etmesin!. - Çocukların seni ağlarken görsün! Bundan kaçınma.. - Hayatını başkaları ile mukayese etme, ötekilerin neler çektiğini bilmiyorsun! - Bir ilişki gizli olacaksa, sen içinde olmamalısın!. - Göz kırpacak kadar bir zamanda herşey değişebilir. Ama merak etme, Tanrı asla göz kırpmaz!! - Derin bir nefes al, kafanı sakinleştirir. - Güzel ve yararlı olmayan, seni mutlu etmeyen her şeyi çöpe at!! - Her ne yaşıyorsan, seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar. - Mutlu bir çocukluk geçirmek için geç kalmış değilsin de, bu sadece ve sadece sana bağlı!! - Hayatta sevdiğin her ne ise,peşinden giderken asla "hayır" sözcüğünü cevap kabul etme. - Mumları yak, değerli yatak takımlarında uyu, kendine pahalı iç çamaşırları satın al.... Bunlar için özel fırsatlar bekleme, bugün zaten özeldir!! - Önce hazırlan, sonra da kendini akıntıya bırak. - Mutluluğun için senden başka sorumlu yoktur! . - Her yaşadığın felaketin ardından kendine şu soruyu sor: "Beş yıl sonra bunun benim için ne önemi olacak??" - Daima yaşamı seç. - Herkesi, herşeyi affet. - Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmez! . - Zaman her imkana sahip.. Zaman tanı! - Durum ne kadar iyi veya kötü olursa olsun, değişecektir.. - Kendini fazla ciddiye alma,kimse almıyor ki zaten!. - Mucizelere inan!!. - Tanrı, Tanrı olduğu için seni seviyor. Yoksa yaptıkların ya da yapmadıkların için değil!! - Hayatı denetlemeyi bırak!. Öne çık, kendi hayatını kendin yarat. - İki seçeneğin var "Erken ölmek" ya da "yaşlanmak".. - Çocuklarınızın, yaşayacak başka çocukluk dönemi yok!. - Sonuçta gerçekten önemli olan sevmiş olmandır!!. - Her gün dışarı çık.. Mucizeler her yerde seni bekler!. - Dertlerimizi bir torbaya doldurup, milletinkilerle birarada görsek, bizimkileri geri alışırız... - Kıskançlık zaman kaybıdır. Zaten ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz!! - Herşeyin en iyisini daha yaşamadın!!. - Kendini nasıl hissedersen et,kalk, giyin ve dışarı çık! - Yol ver! - Hediye paketinde olmasa bile,hayat yine de bir hediyedir!!. " Teşekkürler Cemal |
|
![]() |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hayat o kadar`cok seyi ogretiyor ki zamanla insana, bunun farkina donup baktiginda goruyorsun. ne kadar guzel veya kotu gecerse gecsin bu bizim hayatimiz. Guzel olanda bu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu yazıyı ofisteki bilgasayarıma,çalışma klasörümün içine kopyaladım. Dosyanın adına da çalışırken bunları da ihmal etme diye yazdım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |