İbrahim TENEKECİ Şiirleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: İbrahim TENEKECİ Şiirleri Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2011 Saat 21:14 |
Bir Ki Deneme
zar tutuyorsun ey hayat bu kaçıncı sevgili yanlış ata oynamışım gözlerim öyle dedi. pır pır diye ses çıkardı yürürken yüreğimden denizleri sulardım tozmasın diye deniz sporu çok severdim çiçeğe yem vermeyi kuşlara binerdim ve kaçardım basından bak buraya yazıyorum diye milyar kelimeyi ziyan eden de bendim hem de hiç sıkılmadan. güzeldim de galiba bunu nasıl söylesem: eline sağlık Tanrım leyla çok güzel olmuş Tanrım eline sağlık dünya da çok güzel olmuş keşke biraz ölmesem. İbrahim Tenekeci Düzenleyen bekir - 14.Ağustos.2011 Saat 21:30 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2011 Saat 21:31 |
fellini sen bana bir rol vermedin
suyu çarmıha pekala gerebilirdim gözümü kırpmadan aşık olur trenlere küfredebilirdim şeyhim sen bana bir el vermedin güneşli havalar hariç pekala itaat edebilirdim çözmeye kalkmazdım şifresini ölümün ezberlerdim karınca duasını bile perihanı terkedebilirdim. tekrar düşündüm yoksullaştım düşündükçe sonra oturup bu şiiri yazdım şehri yakmadan az önce. sığındı kanatlarımın altına gece. |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Ağustos.2011 Saat 21:35 |
Mırıldanmalar
I içimden dedim beraber yürüyelim olur mu varsın gemilerimizi taşıyamasın sular varsın yarı yolda uyuya kalsın bize gönderilen bahar. içimden dedim beraber yürüyelim olur mu varsın gölgemiz olsun hüzün dilediği gibi uzatsın canevimize ayaklarını varsın annemiz olsun tütün hayat daha sert vursun yumruklarını. II içimden dedim ilmeği kaçmış bir hayat bizimkisi nedir alnımızdan öpmek için izimizi süren kalmış mıdır kalesi düşmüş bir şehrin cazibesi nedir yalnız bize yakışan bu serüven. bu serüven ki bizden biri yaptı sırtımızdaki hançeri ve terketti bizi huzur denen sevgili kalakaldık, şaşkınlığın avuçlarında billur bir kuş gibi. III içimden dedim gömülü bir ırmağın yalnızlığıdır bu beraber yürüyelim olur mu… İbrahim Tenekeci |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2013 Saat 12:41 |
İnsan unutkandır, bunu unutma!
1 şey kazanırken kaybedilen Bir Her gün yeniden oluyorum ben ona, Aşk diyorum, neresinden sevilir ? Düzenleyen bekir - 25.Temmuz.2013 Saat 12:41 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |