BİR YENİ TÜRKÜ ŞARKISI ( ÇEMBER ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: BİR YENİ TÜRKÜ ŞARKISI ( ÇEMBER ) Gönderim Zamanı: 19.Kasım.2008 Saat 08:13 |
ÇEMBER Ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın.. Kendin içindeyken,kafan dışındaysa Çaresi yok kardeşim Her akşam böyle içip kederlenip Mutsuz olacaksın.. Meyhane masalarında kahrolacaksın.. Ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın.. Kendin içindeyken,kafan dışındaysa Çaresi yok kardeşim her akşam böyle içip kederlenip Mutsuz olacaksın Meyhane masalarında kahrolacaksın.. Şiirlerle şarkılarla kendini avutacaksın Ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın.. Şiirlerle şarkılarla kendini avutacaksın Ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın.. Ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın.. Kendin içindeyken kafan dışındaysa... Düzenleyen bekir - 19.Kasım.2008 Saat 08:14 |
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Kasım.2008 Saat 09:09 |
şiir:Murathan Mungan
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Kasım.2008 Saat 15:28 |
Yeni Türkü - İstersen Hiç Başlamasın
İstersen hiç başlamasın
Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Öreselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçsede yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılardan geçmişiz bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize |
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Aralık.2008 Saat 00:41 |
çember şiiri candan erçetin tarafından da yorumlandı ve bence kesinlikle harika dinlemenizi tavsiye ediyorum..
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Aralık.2008 Saat 12:33 |
Teşekkür ederim tavsiyen için. Şarkıya ait klibini de seyrettim. Bence herkes bir göz atmalı.
Dinlemeli şarkıyı... Düzenleyen bekir - 07.Aralık.2008 Saat 12:33 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |