Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 19> |
Yazar | |
aleyna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Kasım.2008 Saat 21:03 |
hıı tiyatrodakiler için msn adresim fanatik_aleyna_gs@hotmail.com
|
|
zeynep
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Kasım.2008 Saat 21:51 |
VAKIFTA ÇOK E?LENİYORUM, AMA YİNE DE ÜŞÜYORUM ARTIK FORUMA GİRDİM SAHNE BİZE KALDITİYATRO SAYFASI ÇOK ZOR BULUNUYOR BAŞIM DÖNDÜTİYATRO TERAPİ GERÇEKTEN TERAPİLENDİMAMA ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUM 19.11.2008 ÇARŞAMBA SAAT 21.48 İYİ AKŞAMLARRRRR
Düzenleyen Terapist - 23.Kasım.2008 Saat 14:26 |
|
sena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20.Kasım.2008 Saat 16:52 |
Cumartesi günlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Küçük arkadaşlarımız da başta olmak üzere hepimiz çok eğleniyoruz.Keşke perşembe günlerinde de gelebilsem ama malesef oturduğum yer nedeniyle bu pek mümkün değil Hocacım bize kattığınız ve katmakta olduğunuz herşey için çok teşekkürler..iyi ki varsınız ...
|
|
gamze
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20.Kasım.2008 Saat 22:56 |
bu akşam çok eylenceli geçti :D ilk başta azda olsa sıkıldım :D hocam beni çok korkuttunuz ama yaaa :D hocam çok l Love youuuu
|
|
ugur_coskun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Kasım.2008 Saat 12:28 |
benim nerdeyse tiyatroya hayatım 1.5 yıl oldu. Ama ben o 1.5 yılda hiç birşey öğrenmedim. Sinan hoca geldikten sana ben cumartesileri sabırsızlıkla bekliyorum. şu nada yavaş vayaç azda olsa bir şeyler öğrenmeye başladım bendeki değişiklikleri ben farkında olmasamda hocam bunun farkında.Açıkcası yalan söylemek olmasın ben 15 kasıl günü gerçekten sıkıldım. Ama bir kerelik sılkılmadır belki ileride hiç sıkılmam belki ve son olarakta ev sevdiğim çalışma fatoğraf çalışmasıdır.ilk başladığım bize dedilerki buranın bi tozu vardır o tozu aldıkdasn sonra bir daha burayı bırakamassınız işte banada öyle oldu.Hepinizi çok seviyorum... Düzenleyen Terapist - 22.Kasım.2008 Saat 12:45 |
|
gözde96
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Kasım.2008 Saat 12:41 |
sahneye iyice alışmış durumdayım . hocamızın dediği gibi gerçekten sahneden vazgeçemiyorum. çok eğleniyorum. fazla üşümüyorum çünkü ortam o kadar sıcakki üşüdüğümü unutuyorum
BYYY...
|
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Kasım.2008 Saat 18:27 |
gerçekten çok güzel sahneye alışmaya başlamış durumdayım. ortam çok sıcak çok eğlenceli hergün yeni yeni oyunlar yeni yeni şeyler öğreniyoruz muhteşem biyer bence |
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Kasım.2008 Saat 18:39 |
hocam sayenizde cumartesi günlerim çoook zevkli geçiyor. oyunları çok seviyorum. bize çok güzel şeyler öğretiyorsunuz. yorum yazma yerinide buldum
|
|
ebru rukiye
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Kasım.2008 Saat 18:49 |
hepiniz için msn adresim ebru-akkaya@hotmail.com
|
|
gamze
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Kasım.2008 Saat 18:54 |
bugün herzmankinden farklı bigündü çünkü öğretmenler gününü kutladık (L) Hocamızın bize vermiş olduğu emekleriden dolayı ne kadar teşekkür etsek az olur ama herkez biyerde huzur bulurken ben huzuru SİNAN HOCAMIN yanında buluyorum ...
iyiki varsınız hocam sonsuz saygılar ...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |