18 Aralık Perşembe |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: 18 Aralık Perşembe Gönderim Zamanı: 20.Aralık.2008 Saat 22:44 |
Yine gün boyu çalışmaktan yorulmuş ölü bir vaziyette çalışmaya gittim. Tabi ki bu yorgunluk tiyatronun kapısından içeri gidiğim andan itibaren yok oldu. Hatta aradan 2 iş gün geçmesine rağmen hala daha yorgun değilim.işte tiyaro terapi böyle birşey. Bu hafta çok daha başka güzeldi benim için. Sahnede Ceyda Abla, ben, Hazal doğaçlama yaptık. Sinan Hoca'nın bize verdiği konu şuydu: Ceyda Abla turist ve bize adres soruyor. Ben ve Hazal yerliler olarak yardım edeceğiz ve de ben daha iyi yardım edebilirim diye hazalla aramızda bir tartışma yaşanacak. Ama doğaçlamaya başlayınca durum pek böyle olmadı, olamadı. Ceyda Abla rus gibi konuşmaya başlayınca ben dayanamayıp gülmeye başladım. Ama öyle gizlenebilecek ya da yutulabilecek cinsten birşey değil. Kahkahalara boğuldum. O noktada ya sahneden inecektim ya da kahkahayı oyuna dahil edicektim. Ben de bana biçilen rolü değiştirmeyi denedim ve turistlerle dalga geçen pislik bir yerliyi oynamaya başladım. Oyun hem çok keyifli bir hale geldi hem de ben çılgınlar gibi gülmeye devam ettim :) ve hala daha da (Ceyda Abla) aklıma geldikçe gülüyorum...teşkkürler Ceyda Abla:) Düzenleyen Tuğhan Akbaşak - 20.Aralık.2008 Saat 23:10 |
|
mutuu3194
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 16:51 |
ve ben bütün eğlenceyi kaçırdım desene.Kim bilir daha ne güzel şeyler yapmışsınızdırAma bu yazıyı okuduktan sonra şöyle bir hayal ettim nasıl olmuştır diye.Evet böyleyken bile yüzümde bir gülümseme olduArtık haftaya birşey çıkmaz inşallahda bende yorgunluğumu şöyle güzelce atarım
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 19:45 |
Evet keşke sen de olsaydın.Bir de sahne de bir rüyamı canlandırdım.o da çok keyifliydi.Bir keresinde rüyamda rüyada olduğumun farkına varmıştım.ve aklımdan ne geçiyorsa,ne istiyorsam o oluyordu.Onu oynadım sahnede.mesela;imge yeda cihaner ve emirin şu anda burda olmasını istiyorum dedim,hepsi birlikte sahneye geldiler :) çok eğlenceliydi...önümüzdeki hafta mutlaka gelmelisin...
|
|
mutuu3194
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 11:02 |
Evet evet kesinlikle gelmem lazım.Orada olamamk o havayı solumamak üzücü bir şey.Perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 12:46 |
Umut Merhaba Çarşambayı unutmadın değil mi?
|
|
mutuu3194
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 22:22 |
merhabaa hocam unutur muyum hiçç !!!Ben konu perşembe günkü çalışmadan açılınca onun için demiştim yoksa çarşamba günüde aynı benim için.Bundan öncekine gelemeyince bide resimleri,yorumları gordükten sonra bunu da kaçıramam ama beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim hocam...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 23:49 |
hocam çarşamba bizzat ben getiricem onu.işten geç çıktığım için beykoza dönemeyeceğim.mecidiyeköyde umutla buluşup beraber gelicez.o saatte tek başıma gelmeyeyim diye yanıma ordudan birini alayım dedim:):)
|
|
mutuu3194
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Aralık.2008 Saat 00:36 |
Evet katılıyorum sana iyi bir seçimdi ordu ne güne duruyor:)Şaka bi yana bende sayende yalnız gelmemiş olucam. |
|
ilturukku
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Aralık.2008 Saat 10:43 |
yaklaşık bir aydır devam ettiğim tiyatroterapi den çok memnunum.her çalışma sadece tiyatro faaliyeti değil;aynı zamanda değişik bakış açıları ve tartışma ortamı ile bizlerin ufkunu açan güzel bir dostluk ortamı....sanıyorum yarın ve daha sonra gidilecek gezi ve tiyatro izletileri bu dostluğun ve kaynaşmanın daha da ilerlemesine ve bu işi yapan ustalardan birşeyler daha kendimize katmamıza yarayacaktır. keşke..hafta da iki güne çıkarsak çalışma günlerini çünkü arada kopma oluyor bir hafta uzun zaman...birde hocam şu fontu ne zaman değiştireceksiniz?sevgi ve selamlarla saygılarımı sunuyorum...
|
|
HAYATI ERTELEMEYİN....TEKRARI YOK...
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Aralık.2008 Saat 12:59 |
Merhaba düşünceleriniz beni sevindirdi..birlikte geçirdiğimiz zamanlar benim için önemli..Paylaşmazsam rahatsız oluyorum..Hep söylediğim bir şey var..Bilginin de zekatı olmalı..bildiğinin tamamını paylaşmalısın..diye
fonta gelince bu programda varmı bilemiyorum ama böyle renklendirince güzel oluyor..Paylaşımlar çok güzel..forumların gerçek amacı bu..
Tekrar teşekkürlerimle sevgilerimi yolluyorum.
(Çarşamba 18 30 vakıf hareket)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |