Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1011121314 19> |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Aralık.2008 Saat 22:31 |
Yarışma duyurusu nerede msn bilgi atarmısınız ? Yarına kadar... |
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Aralık.2008 Saat 22:33 |
MeRhAbA aRkAdAşLaR mSnEm ebru-akkaya@hotmail.com iŞtE bU |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Aralık.2008 Saat 21:00 |
Biz burda tiyaroların en güzelini yapıoruz aslında burası sadece tiyatrodan ibaret olan bir yer değil yeri gelir ailemiz bezen ise işte bu dedimiz yer alatmaya kelimeler yertmez...Burda sadece tiyatro yapmıyoruz kendimızin farkında oluyoruz bir nevi farkındalığımızın farkına varıyoruz..Hocamız geçenlerde bize en çok sevdiğimiz şeyleri sordu..Belki o gün bize onu sormasa ben hiç bir zaman kendime sormazdım benim en çok sevdiğim şey ne diye.Farkında olduğumun farkına vardım. Bunu sadece kendi adıma konuşmuyorum eminim ocu arkadaşımda benimle aynı fikirdedir...Ben nasıl yürüyorum,ben nasıl konuşuyorum ve benim amacım ne...Gibi soruları cevaplamaya başladım...Eminim ne kadar çok tiyatro olsa da bu kadar bizim gibi dev bir ailesi olan bir yer yoktur. Çekildimiz fotoğraflar ya da o kapıdan yayılan sevgi sıcıklığıdır. Aslında biz büyük bir sevgi değil miyiz... Kelimeleri seçemiyorum bizi anlatacak kelimeler daha çıkmadı...Biz aslında biz oldumuz için biz biziz...Aslında bizi bir arada tutatan Sinan Hocamıza da çok teşekkür etmeliyiz...Tiyatro yavaş yavaş yerini sinemaya bırakıyor...İnşalllah bu değişir...İyi ki varız iyi ki burdayız...
Düzenleyen EmirC - 28.Aralık.2008 Saat 21:15 |
|
gözde96
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralık.2008 Saat 11:56 |
merabalar cumartesi günü çok güzeldi her zamanki gibi ...... HOCAMA ÇOK ÇOK ÇOK TESEKKÜR EDERIM... böyle iyi bir hocaya sahip olduumuz için çok sansliyiz.....
|
|
sena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralık.2008 Saat 19:22 |
Bu hafta ezber yeteneğimizi geliştirmek amacıyla ezberlememiz gereken kelimeleri hikaye şeklinde oluşturup bunları ezberlemeye çalıştık...Sonra Sinan hoca veli toplantısı nedeniyle gitti.Bizde,Hep birlikte en çok sevdiğimiz eğlence saati geldiginde arkadaşlarla doyasıya eğlendik |
|
EmirC
Moderatör Kayıt Tarihi: 14.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralık.2008 Saat 20:07 |
Sandalye
Masa Araba Kalem İskele Silgi Tahta Dana Müze Çimen Perde İskelet Kravat Parmak Çiçek Ayakkabı Buz Kapı Küpe Kalemtraş Rende Toka Yanlışım varsa affola Ben bundan 4 sene önceki ezber çalışmasını bile halen hatırlamaktayım.. Gerçekten de her yerde herhangibir şekilde kullanılması gereken bir teknik. Mantıksız ilişkiler kurmak.. |
|
gözde96
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Aralık.2008 Saat 17:14 |
her zamanki gibi bu çalışmamızda çok çok çok güzeldi.... çok akıllı ve çok çok başarılı bir hocaya sahibiz ayriyetten birbirinden iyi arkadaşlara sahibiz bu konuda çok mutluyum umarım diğer çalışmalarımızda kazasız belasız geçer
HEPİNİZİN VE SAYIN HOCAMIN YENİ YILINI KUTLAR SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YIL DİLEKLERİMLE....
2009 YILI HERKESE HAYIRLI KAZASIZ BELASIZ BOL NEŞELİ BOL KAHKAHALI BİR YIL OLSUN........
|
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Aralık.2008 Saat 18:32 |
mutlu yıllar
|
|
aleyna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Ocak.2009 Saat 11:32 |
Bütün cumartesilerim güzel olur ancak en güzeli en özeli bu cumartesi oldu. Çünkü bu cumartesi piyano gelmişti. Bu piyanoyu gördükten sonra eminim herkesin içi kıpır kıpır olduğundan eminim. Sinan hocamız ve biz ilk ders biraz konuştuk ve herkesin gelmesini bekledik. 2. ders bütün arkadaşlarımız geldiği için yarışma sonuçları geldi Sinan hocamız önce 3. anlatımları okudu, daha sonra 2. ve 1. yi okudu. 1. İmge abla oldu sonra tenefüs zamanı geldi. Bu hafta yiyecek hazırlayan annelerimiz masayı kurmuştu. Annelerin yaptığı yiyecekleri yedikten sonra ders zamanı gelmişti . Sinan hocamız biraz sahnede bir şeyler yapalım dedi, ve bize heykel yaptırdı. Önce biz fazla güzel olmayan bir şey oluşturduk 2. defada güzel bir heykel yapabildik. Tabi biz bunları denerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadan tenefüs zili çaldı saat 17.00 yani 5 olmuştu. Bazı arkadaşlarımız piyano dersimize kalmadı. Biz piyanoda önce oktav nedir onu öğrendik. Oktav kalın do dan ince do nun arasındaki kalan notalara denirmiş. Bunu öğrendikten sonra Dilay abla bize 2-3 parça çaldı hepside birbirinden güzeldi. Sonra Yeda abla şarkı söledi o an bize piyanoyu alan amca geldi ona hepimiz teker teker teşekkür ettik işte bu yüzden özellikle bu cumartesi çok özeldi. Tiyatroyu Sinan hocamızı ve arkadaşarımı çok seviyorum. Düzenleyen aleyna - 11.Ocak.2009 Saat 11:37 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Ocak.2009 Saat 18:46 |
Bu hafta her zamankinden farklıydı piyano derslerimiz başladı...Yarışmamızın sonuçları açıklandı...Çalışmalarımızda oldu tabiiki ve yine her zamanki gibi eğelnce saatimiz vardıı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1011121314 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |