Klasik gitar için şarkılar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | |
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:24 |
Mutlu Olmak İstiyorsan Akor Seslendiren: Kıraç
Gm E ) Dm A ) Gm E ) Dm A ) Gm E ) Ritm: a*aay*a (İspanyol 2) Düzenleyen hazal_c - 02.Şubat.2009 Saat 15:58 |
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:29 |
Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş Akor Seslendiren: 3 Hürel
Am F E Am F E Am F E [nakarat] Tab
1)----------------------------------------------------------
2)-0-0-5-3-5-5-3-1-0-1--/--1-1-1-1-1-1-0--/--0-1-3-1-0---0-- 3)-----------------------------------------------------2---- 4)---------------------------------------------------------- 5)---------------------------------------------------------- 6)---------------------------------------------------------- 1)-0-0------------------------------------------------------ 2)-----3-1-0-----------0-1-0-------------------------------- 3)-----------2-0-2--/2-------2-0---------------------------- 4)-------------------------------3--/--3-3-3-3-3-3-2-------- 5)---------------------------------------------------------- 6)---------------------------------------------------------- 1)----------------------------------------------------------
2)---------------------------------------------------------- 3)-----0---------------------------------------------------- 4)-2-3---3-2-0-2-------------------------------------------- 5)---------------------------------------------------------- 6)---------------------------------------------------------- |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:34 |
Afilli Yalnızlık Akor Seslendiren: Emre Aydın
Am F Dm Am Am Am F (A) (B)x2 Dm F (B)x2 Ritm: 4/4 |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:40 |
Beni Al Akor Seslendiren: Pinhani
G Am D G Em Am D G (İntro tekrar) G Am D G
Biraz önce uyurken seni koynuma aldım Em Am D G Dudağından öperken uykudan uyandım Am D G Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim Em Am D G Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim Em Am D G |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:42 |
Saydım Akor
Seslendiren: Ogün Sanlısoy F#m E Geceler boyu sesine uyandım F#m E Sen sandım ellere uzandım F#m E Sana degıl kendıme kızardım Bm F#m Ben sen gıderken F#m E Aramadım ama elındekı telefona F#m E Soramadım ama kalbım ile yanyana F#m E Bm Sarılamadım o belınden bır daha Bm F#m Sen gıderken F#m E Saydım kaç gün oldu F#m E Saydım kaç gece doldu F#m E Saydım hergün aynı Bm F#m Dön , dön istersen F#m E Saydım kaç gün oldu F#m E Saydım kaç gece doldu F#m E Saydım hergün aynı Bm F#m Dön ben isterken Ritm: 4/4 |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:44 |
İstanbul'da Sonbahar Akor
Seslendiren: Teoman Am dm am Mevsim rüzgarlari ne zaman eserse o zaman hatirlarim G am Çocukluk rüyalarim, seytan uçurtmalarim Am dm am Öper beni annem yanaklarimdan güzel bir rüyada G am Sanki sevdiklerim hayattalarken hala Dm am dm am Aksama dogru azalirsa yagmur, kizkulesi ve adalar Dm am e am Ah burda olsan çok güzel hala istanbul'da sonbahar Am dm Herzaman kolay degil sevmeden sevismek Am g am Tanimak bir vücudu yavasça ögrenmek alismak ve kaybetmek Am dm am Istanbul bugün yorgun üzgün ve yaslanmis biraz kilo almis G am Aglamis yine, rimelleri akiyor Arpej: pimamiam (biraz da kulağınıza kalmış tabii) |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:46 |
Olmaz Akor
Seslendiren: Candan Erçetin C#m F#m Ansızın hayatıma giriyorsun C#m Varlığınla aklımı çeliyorsun F#m Aşkınla beni şımartıyorsun Ab F#m C#m Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun C#m F#m Zamanla aşka alışıyorsun C#m Daha az gülüp daha çok susuyorsun F#m Değiştin sen hala görmüyorsun Ab F#m C#m Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun ( F#m Ab C#m ( Olmaz bir tanem olmaz sevdiğim A ( F#m Ab C#m ( Olmaz inan bana olmaz aşk böyle olmaz C#m F#m Hazırdım ben de seni bekliyordum C#m Nerede bu geç kalmasa diyordum F#m Ve bir gün karşımda duruyordun Ab F#m C#m Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun C#m F#m Anladım ben her şeyi yoruyorum C#m Belki de hep senden bekliyorum F#m Değişmedim sadece susuyorum Ab F#m C#m Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum Tekrar A Ritm: Ayay |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 21:49 |
Gelincik Akor
Seslendiren: Ayna Em Am Varoşların aşkları gerçek olur çıkarsız Em Am Bende seni öyle sevdim gözüm gibi yalansız D Gm D Gm İş ararken kahvelerde inanan gözlerin Vardı D Gm C D Em Aş pişmeyen ocaklarda aç doyuran umut vardı D Gm D Gm Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı D Gm C D Em Yalınayak çocuklarda tertemiz gelecek vardı Em Am G ) Söyle birbirimizi nasıl sevdik saçları sırma gelincik ) F Gm F Em ) Gözleri sürme gelincik suçumuz neydi bizim ) A Em Am G ) Sevdik birbirimizi deli sevdik saçları sırma gelincik ) F Gm F Em ) Gözleri sürme gelincik suçumuz neydi bizim ) Em Am Varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız Em Am Bende seni öyle sevdim gözüm gibi yalansız D Gm D Gm Gözlerimde bir ümitti yanıyordu güneş gibi D Gm C D Em Yoksulluğun pençesinde arıyordu gözlerini D Gm D Gm Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı D Gm C D Em O dalgalı saçlarında gül kokan rüzgar vardı TEKRAR A Nakaratta(A) ritm: Aaayyayay Geri kalanı arpej: pimamia |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 08:26 |
Pinhani - Belki Sevmekten Hiç Usanmam - Akorları Am Dm C umutsuz olduğu bir anda sevmek ister her insan E birazcık şanslıysan.. neden olmasın Am Dm kendinden emin değilsen sevme C bensiz mutluysan.. E hep öyle kal Am Dm eğer her gece yattığında C büyülü düşler sana F - G benden bahsediyorsa Am Dm hemen tatlı uykundan uyan C çünkü ben hiç uyuyamam F G seni düşündüğüm zaman F G Am belki sevmekten hiç usanmam ritim : Ayyayaaya Düzenleyen bekir - 31.Ocak.2009 Saat 09:21 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 08:29 |
Barış Akarsu - Islak Islak - Akorlar
Am C G Am Gecenin nemimi düşmüş gözlerine
Am C G Am Ne olur ıslak ıslak bakma öyle
Am Dm C Saçını dök sineme derdini söyle
Am C G Am Yeterki ıslak ıslak bakma öyle
Am Dm Sürerim buluttan tarlaları
Am C G Am Yağmurlar ekerim göğün göğsüne
Am Dm Güneşte demlerim senin çayını
Am C G Am Yüreğimden süzer öyle veririm
Am C G Am Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım
Am C G Am Ben feleğin tekerine çomak sokarım
Am C G Am Yeterki ıslak ıslak bakma öyle
Am C G Am Ne olur ıslak ıslak bakma öyle ritim : a*yy* Düzenleyen bekir - 31.Ocak.2009 Saat 09:24 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |