Klasik gitar için şarkılar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2009 Saat 14:49 |
Farketmeden - Fikret Kızılok
Bm Em Susamış suların akışı gibi Bm Çaresiz gözlerin bakışı gibi Em Kapının ansızın çalışı gibi Bm Akrebin ateşte yanışı gibi Bm A Vazgeçip uzaktan senin yanında G Bm Kendime cevapsız soru sormuşum A Kaybolup giderken fırtınalarda G Bm Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum Bm Em A Bm Fark etmeden , fark etmeden , fark etmeden senin olmuşum Bm Em Güneşin gölgede kalışı gibi Bm Uykunun düşlere dalışı gibi Em Kalbimin nabzımda atışı gibi Bm Bir yolun bir yere varışı gibi Fikret Kızılok - Gönül
Bm Am C
Bunca yil herkesten kaçtin en sonunda buldum sandin Am D C Bm Ansizin içini açtin yapma dedim yaptin gönül Bm Am C Gözleri senden uzakti farkedilmez bir tuzakti Am D C Bm Sana böylesi yasakti yapma dedim yaptin gönül ( G Bm ( O bir yolcu sen bir hanci gördügün en son yalanci ( C Bm Am ( Içindeki derin sanci gitmez dedim kaldi gönül ( D C ( Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim ( Am D G ( En sonunda ben de sevdim simdi beni kurtar gönül Bm Am C Gözlerin bakar da görmez ellerin tutar da bilmez Am D C Bm Gece gündüz farkedilmez demedim mi sana gönül Bm Am C Sabahin tam üçündesin dertlerin en gücündesin Am D C Bm Hala onun pesindesin gitme dedim gittin gönül G Bm Böylesi sevdigin için bir kördügüm oldu için C Bm Am Agliyorsun için için demedim mi sana gönül Fikret Kızılok - Ama Babacığım
Am E E7
Bir bakarsın oyuncağın kırılmış Am E E7 Arkadaşın sana küsmüş darılmış Am G G7 C Kavga etmiş kaşın gözün yarılmış E E7 Am E E7 Am Yaşlı gözlerle bana gelip sakın üzülme yavrum E E7 Am G G7 C Böyle büyür insanlar ağlamak çare değil E E7 Am F E Am Zaman değirmenini durdurmak kolay değil Am E E7 Sendeki sen sana soru sorunca Am E E7 Bir masalda kurt kuzuyu kapınca Am G G7 C Uçan balon ellerinden kaçınca E E7 Am E E7 Am Yaşlı gözlerle bana gelip sakın üzülme yavrum E E7 Am G G7 C Böyle büyür insanlar ağlamak çare değil E E7 Am F E Am Zaman değirmenini durdurmak kolay değil Am E E7 Oyunlarda mızıkçılık olunca Am E E7 Terli terli soğuk suyu içince Am G G7 C Hastalanıp yataklara düşünce E E7 Am E E7 Am Yaşlı gözlerle bana gelip sakın üzülme yavrum E E7 Am G G7 C Böyle büyür insanlar ağlamak çare değil E E7 Am F E Am Zaman değirmenini durdurmak kolay değil Am E E7 Yaşadığın gördüklerin dışında Am E E7 Mutluluğu kuytularda bulunca Am G G7 C Oysa herkes başka başka olunca E E7 Am E E7 Am Yaşlı gözlerle bana gelip sakın üzülme yavrum E E7 Am G G7 C Böyle büyür insanlar ağlamak çare değil E E7 Am F E Am Zaman değirmenini durdurmak kolay değil |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2009 Saat 14:54 |
Ali Güven - Yadigar
Bm F#m
Bu gece canım yalnız kalmak istiyor G D Herkesten uzak her sözden gözden uzak Bm F#m Bu gece canım yalnız kalmak istiyor G D Hiçbir şey konuşmadan insandan dosttan uzak G F#m Böyle değildim ben sensizliği bilmeden G F#m Bu garip huylar senden yadigar Bm F#m Ne varsa gönlümde sen aldın götürdün yar G F#m Bu hüzün bana senden yadigar Bm F#m İçimde ağlayan bir çocuk bıraktın yar F#m Bu acı bana senden yadigar |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |