Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 678910 19> |
Yazar | |
aleyna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Kasım.2008 Saat 21:56 |
bu arada yanlış yazmışım aradalarım=arkadaşlarım
|
|
ugur_coskun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Kasım.2008 Saat 13:35 |
yine her zamnki gibi cumartesi günü mükemmeldi
|
|
u?urco?kun
|
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Kasım.2008 Saat 17:17 |
merhaba hocam cumartesi gününü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum.
|
|
hunder
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02.Aralık.2008 Konum: Ö?RENCY Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Aralık.2008 Saat 12:36 |
Bu tarz bir ilişki bana çok yabancı geldi..benim bildiğim öğretmen sıkıcı ve baskıcı olur..siz şanslılar gurubunuzun ve hocanızın kıymetini bilin..Bildiğiniz de gözüküyor zaten..Ben eğer İstanbulda olsaydım aranızda olurdum..Herkese iyi günler.. |
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Aralık.2008 Saat 22:47 |
sanada hunder ama çok eğleniyoruz evet dediğin gibi istanbulda olsaydın aramızda olurdun
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Aralık.2008 Saat 00:42 |
mutuu.. Mesajını Toyat bölümüne aktardım...
|
|
damla
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Aralık.2008 Saat 15:43 |
gerek perşembe günleri gerekse cumartesi günüleri çok egleniyorum eglenirken de sevgili sinan hocam sayesinde öğreniyorum kendimi bu çalışmalara katıldıgım için çok şanslı hissediyorum.
diğer yaşıtlarımın ve arkadaşlarımında böyle güzel anlarda olmasını çok isterdim.hocam size çok sey borçluyum bize daima doğru yolu gösterdiğiniz,bizi eglendirdiğiniz ve bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum...siz bu kalplerin bitanesisinizz
|
|
cemil kupeli
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15.Kasım.2008 Konum: sariyer Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Aralık.2008 Saat 22:22 |
sandalye asıl amacı sahnede bıselere carpmadan yurumeyı ogrenmek olan oyunda en cok eglenen ve en cok gulen sanırım 2 kısı wardı bırı ben dıerınıde arkadaslar bılıo... sazanlarda kendını bılıo cumartesı gunlerım gusel gecıo ama persembe dıe tutturuyo arkadaslar bı gelemedım persembe gunu nese elbet bıgun gelıcem sonucta bulundugumuz ortam ufodan veya yenı kalorıferlerden dolayı deıl duygularımız ve sınan hocamızın bızı ewladı gıbı gordugu için ama kalorıferlerın bu senaryoda oynadıgı rol cok
|
|
IcE_M@N
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Aralık.2008 Saat 18:29 |
Zamanla büyüyen tiyotromuzu çok saeverek geçmiş ve gelecek bayramınızı kutlarım |
|
EmirC
Moderatör Kayıt Tarihi: 14.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Aralık.2008 Saat 19:05 |
Fotoğrafları büyüüüüük sabırsızlıkla bekliyoruum =)
------------------------ Tüm destekçilerimize sonsuz teşekürler; M.Osman Akbaşak Cemal Artüz Kemal Artüz A.Müge Gerdan Rana (Koçyiğit) Bostan Ünver Oral Davut Yurttaş Mehmet Talat Erkip Fatih İmer Süphan Akbaşak Onlar olmadan böyle yanamazdı bu ışıklar. Herkese iyi bayramlar.. İki hafta sonra görüşmek üzere. ------------------------- Emir Caynak Düzenleyen EmirC - 06.Aralık.2008 Saat 19:06 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 678910 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |