Çubuklu İlköğretim Okulu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Çubuklu İlköğretim Okulu Gönderim Zamanı: 16.Mayıs.2009 Saat 21:05 |
Nihayet muhteşem bir paylaşım yaşadık..hazırlandığımız emek verdiğimiz her şey için gurur duyduk.sayenizde Çubuklu İlköğretim ..sayenizde Fevzi Hocam ve Değerli yönetici ve öğretmenlerim sağolun..
"ne mutlu çocuklar için gayret sarfedenlere,dünyasına ışık olanlara"
paylaştığımız anların fotoğrafları bu linkte "tık" layın hemen yüklenecek istediğinizi indirin..
Sevgiler
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Mayıs.2009 Saat 19:56 |
yine harika bir oyun çıkardık.herşey çok güzeldi.iyi ki 27 martta yaptığımız danslarıda eklemişiz daha da eğlenceli oldu oyun.herkes çok güzeldi tebrikler
|
|
ss
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2009 Saat 17:33 |
büyüklerinde bize eşlik ettiği dans aynı bir müzikal gibi olmuş harika harika...
|
|
ss
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |