Tiyatroya dair... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Tiyatroya dair... Gönderim Zamanı: 20.Eylül.2015 Saat 16:19 |
Sinan bey;
Yazinizi bir dikkatle okudum.tum dusuncelerinizin daha dogrusu yazdıklarinizın altina imzayi atarim. ANCAK:. Amacimiz,imkansizi mumkun,mumkunu kolay,kolayida zarif ve zevkli yapmanin yollarini bulmaktir.bunada egitimde yontem ve teknik dendigini biliyoruz.ideal olan ideal sartlar varsa gerceklesir.egitimin ideal olmasi icin biliyoruzki mekan,yasanilan aile ve o ailelerin olusturdugu toplum o toplumlarin olusturdugu ulke iklimi,sonrada egitim illkelerini uygulayacak biz ogretmenler.ogretmeni iyi yetjstiremeyen toplumda egitim kalitesini yakalamkta zor ateda imkansizdir.dusunen ureten toplum olmak icin arastirmak incelemek bunu basaran ulkelerin ne yaptiklarini ogrenmek yeterlidir.dunyagi yeniden kesvetmek durumunda degiliz.çunku dogru tekdir.bazi dusuncelerimi yazmaj ifade etmek gercekten zor.bir gun biraraya gelfigimjzde bunlari psylasmsk dilegimle basarilar diliyorum ve bu guzel dusuncelerinizden dolayida sizi tebrik ediyorum.duyarliliginizin tum ailelerce uygulanmasi dilegimle saygilar sunuyorum... |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |