Sana Birikiyorum - Erhan Güleryüz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EmirC
Moderatör Kayıt Tarihi: 14.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla
Konu: Sana Birikiyorum - Erhan Güleryüz Gönderim Zamanı: 17.Eylül.2008 Saat 21:08 |
Aynanın Anlatmalıymış Meğer şarkısını da süsleyen sevdiğim bir Erhan Güleryüz ?iirini paylaşmak istedim ;
Artık çıkmıyorum Ystiklal'e. Sabah Fatma Hanım uyandırıyor. Helva, ekmek, çay... Bana onlar bakıyor. Odanın hali perişan, ben perişan. Kimse yok işime karışan. Ara sıra balkona çıkıyorum. Fesleğenler kuruduğunda Ocaktı. Ben baharı bekliyorum. Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor, becerebilseydim ne ala. Bu günlerde böyleyim ben, yas denen şiirdeyim. Bir köşede gülüşün var, sırtımda kanlı bıçağın. Hiçbir zaman duymayacağın, duysan da anlayamayacağın bir çığlıkta sana birikiyorum... Düzenleyen EmirC - 17.Eylül.2008 Saat 21:09 |
|
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Ekim.2008 Saat 09:53 |
sana birikiyorum..
gerçekten güzel bir şiir.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |