![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
terapist ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
![]() ![]() ![]() |
Merak etme Adem biz buralara sığmayız.Bülbülü altın kafese koymuşlar.. ah vatanım demiş..
Bu arada bir kaç fotoğraf daha .. vallahi gıcıklık olsun diye değil..öylesine
![]() yıllarca coğrafya kitaplarında okuduk 0 noktası greenwich bir görelim dedik..sizde görmek isterseniz,.. ayrıca deniz müzesini de ziyaret ettik..
|
|
![]() |
|
EmirC ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
![]() ![]() ![]() |
waow... Hocam tabi ki öyle birşey düşünmüyoruz. Greenwich.. Vay be özencik ben =)
|
|
![]() |
|
hazal_c ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam, resimler müthiş |
|
![]() |
|
terapist ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
![]() ![]() ![]() |
Hazalcım belli mi olur belki bir gün birlikte geliriz..
![]() |
|
![]() |
|
hazal_c ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
![]() ![]() ![]() |
Çok isteyeceğimi biliyorsunuz hocacım |
|
![]() |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hocam resimlerin hepsi çok güzel. Yalnız bir fotoğrafa çok güldüm. Martılarla olana. Dikkatli baktığımda sanki martının bir tanesi size uçan tekmeyle geliyor.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
imge ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() not: çooooooooooooooook özlenmektesiniiiiiiiizzzzz!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
hepinize çoook teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum..Madem fotoğrafları beğendiniz eh o zaman bir kaç tane daha ekleyeyim..altlarına da açıklamalar koyacağım..
tekraren sevgiler..
iyi çalışın ha !
|
|
![]() |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sincaplara bayıldım. Özellikle bir ağacın böyle korunmasını, Değerinin bilinmesi sanırım bizimde Ülkemizde örnek alacağımız bir konu. 80 günde devri alem derlerdi Hocam, Siz 10 günde Devri Yapmışsınız. |
|
![]() |
|
Ceyda ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
bütün fotoğrafları tek tek yeniden baktım ehh fenaa değil
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |