Anneler Günü Kutlamasını Yaptık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Anneler Günü Kutlamasını Yaptık Gönderim Zamanı: 09.Mayıs.2009 Saat 21:52 |
Artık geleneksel hale gelmiş anneler günü kutlamasını yaptık.yine hüzünle karışık sevinç gözyaşları arasında geçti ve ilk kez katılanlar çok mutlu oldular.gerçekten çok seviyeli ve samimi bir kutlama oldu..Tekraren tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
fotğrafları görmek isterseniz....tık
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Mayıs.2009 Saat 16:32 |
Ne yazıkki katılamadığım bir, en değerli gün demiyorum! çünkü her gün anneme, annelere özel ... Çok büyük bir sevgi lezzetinden mahrum olduğun için çok üzgünün ... anneciğime orada o güzel ortamda gönlümden kopup kelimelre dönüşecek bir kaç kelam etmeyi çok istiyordum ama evde söylemek kısmet oldu ... Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum böyle güzel bir günde bu organizasyonu düşünen hocamız Sinan AKBAŞAK'a çok teşekkür ediyorum ...
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Mayıs.2009 Saat 17:32 |
çok güzel bir anneler günü kutlamasıydı.ama sanırım biri lavobadaki suyu açık unutmuş.anneler gününde orda olanlarbilir.etraf bayağı ıslaktı...
|
|
ss
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |