Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 7891011 19> |
Yazar | |
ugur_coskun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 21:25 |
cumartesi güne her zaman ki gibi mükemmeldi ama hocan toplantısından dolayı biz ve hocamız biraz mutusuz oldu ama yinede güzel gün geçirdik ve gelmeyen arkadaşlarımızın yokluğu fark edilmedi değil gamzenin dediğine göre müzik eylence 2 saat olcakmıl ben buna hem üzüldüm hemde sevindim...ayrıcada şiiri hala bulmadım
|
|
u?urco?kun
|
|
gamze
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 21:07 |
şimdi ben toparlayarak yazıyorum ... :D cumartesi günü aramıza minik bir arkadaşımız katıldı .. kendisi çok tatlı ve çok akıLLı . dışarsı çok soğuk olduğundan salonda biraz üşüsekte samimiyetimiz ve birbirimize olan sevgimiz salonunda ısınmasını saladı . hareketli resim çalışması yaptık,oklavalarla birbirimizin kolundan bacağından belinden vs. birbirimize geçirdik ve arkadaşlarımızın bizi birbirimizden kopmadan ayırmasını istedik yapamayan yandı ve baştan başlamak zorunda kaldı :Dsonra hocamız bize baba ve oğlu arasında geçen bi hikaye anlattı çok duyguluydu ve çok hoşumuza gitti ...
ve yine eğlencee vakti :) müzik+dans :):)
ve artık 2 saatimizi müzik eğitimine ayıracağımız için çok mutluyum bunun için çok teşekkürler ...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 22:07 |
Şimdi anladım hocam...Birdahaki sefere daha özlenli olurum hocam...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 17:43 |
hocam yasdınız cevapı pek anlayamdım ......
Hocam..Yazdığınız cevabı pek anlayamadım... Edacım doğrusu bu..
.Senin düzgün yazdım demene rağmen onca hata yapmana , Arkadaşlarının iki kelimeyle geçiştirmelerine ironi yaptım.. öpüldün.. Düzenleyen Terapist - 21.Aralık.2008 Saat 18:56 |
|
sena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 14:07 |
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 14:02 |
hocam derslerımızden geri kalmadıkk sadece cümleleri toplarlayamadık onun içiz kısa oldu özür dilerizz Sena- Ayşenur
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 13:53 |
hocam aşkkk olsunn (sena ve ayşenurr)
|
|
ezgi?
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 13:52 |
Merhaba arkadaşlar..önümüzdeki Cumartesiden itibaren bende (EZGİ) aranızdayım..Görüşmek üzere..
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 13:43 |
Ne kadarda çok şey yazmışsınız zahmetler oldu ..derslerinizden geri kalmadınız umarım..öyleyse özür diliyorum..
|
|
sena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2008 Saat 12:48 |
Dün yine çok eğlenceli bir gün geçirdik.Aramıza yeni kardeşlerimiz katıldı hepside birbirinden tatlıydılar.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 7891011 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |