Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1415161718 19> |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Nisan.2009 Saat 19:47 |
yarn ki oyunda olan bütün arkadaşlarıma bol şanslr dılıyorum harika bi oyun olcağından eminim... |
|
uqr_cskn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20.Nisan.2009 Saat 23:27 |
doğum günüme daha çooookkk var ama hocam bana hediyesini biraz erken verdi o hediye de bana oyunda rol vermesi benim hayatım da aldığım en güzel hediyeydi bu... Sinan hocama yeda ve imge ablaya teşekkür ediyorum...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Nisan.2009 Saat 12:30 |
GALAMIZ SÜPER OLDU SEYİRCİLER BENİM YERİME ABLAMI TEBRİK ETMİŞ OLSADA OYUNUMUZ ÇOK BEĞENİLDİ. BÜTÜN ARKADAŞLARIMI VE HOCALARIMI KUTLARIM |
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Nisan.2009 Saat 13:30 |
Harika bir gün geçirdik. oyunumuzda bence çok güzel oldu. hele gala muhteşemdi. oyundan sonra gittiğimiz hayvanat bahçesindede çok eğlendik. iyişallah her oynumuz bçyle güzel geçer.sinan hocama imge ablaya ve yeda ablaya bize bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum.
|
|
ss
|
|
Melek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Nisan.2009 Saat 17:19 |
evet sılacığımm dün harika bir gündü. oyunumuz çok güzeldi süper bir oyundu herkesin ellerine emeklerine sağlık yeda ablanın imge ablanın bekir ve emir ağbinin en çokta sinan hocaya teşekkürler
Düzenleyen terapist - 25.Nisan.2009 Saat 23:57 |
|
ezgi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2009 Saat 21:28 |
Bugün her zamanki gibi çok güzel bir gündü..ilk iki ders hayal gücümüzü geliştirdik..arada ise anneLerimizin yaptıkları lezzetli şeylerden yemeyi unutmadık..(ellerinize sağlık hepsi çok güzeldi ) Daha sonra dikkat çalışmasına geçtik..bunuda bitirip ufak bir ara verdikten sonra müzik dersine girdik fakat diLay ablamız hasta olduğu için bizde oynamayı eğlenmeyi tercih ettik ve hep birlikte sahneye çıkıp oynamaya başladık saat altı buçuk gibi herkes evine dağıldı böylece güzel bir günü daha bitirmiş bulunduk ...Haftaya görüşmek üzeree..hoşçakalınn
Düzenleyen terapist - 25.Nisan.2009 Saat 23:07 |
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2009 Saat 23:55 |
ezgi ninde anlattığı gibi harika birgündü.. bize yazıcak bişey bırakmamış zaten..yine herzamanki gibi çoooooooooooooook eğlendik....bu arada dilay ablaya geçmiş olsun ... umarrım haftaya aramızda olursun...
|
|
ss
|
|
sıla
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2009 Saat 17:30 |
oyunumuz olduğu için artık cumartesi neler yaptığımızı yazamadık. bende yazim dedim ; harika oyunlar çıkardık, oyun sonralarında eğlenceler yaptık. herşey çok güzel gidiyor
|
|
ss
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Ekim.2009 Saat 08:26 |
|
|
ELİF
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29.Aralık.2009 Konum: Öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Aralık.2009 Saat 20:33 |
bir an önce cumartesi günü gelsin istiyorum çünkü oraya gittiğimde üzerimden tüm yükleri atıyorum ve işte orada özgürlüğün ne demek olduğunu anlıyorum ve ayrıca eğlenmeninde |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1415161718 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |