Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1314151617 19> |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Mart.2009 Saat 12:19 |
Gözde şekerim temebellik etme ve dilimize nazik davranıp mesajını yeniden yaz olur mu..? |
|
ezgi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Mart.2009 Saat 20:45 |
İştee..Yine çok qüzel ama sonu yorucu olan birgün sonunda bugün yaptıklarımızı yazmak üzere burda bulunmaktayım..Sabah 11'de dans grubu vakıfta çalışmak için toplandık..çalışmamız gayet güzel ve zevkli geçti...Artık hareketleri daha iyi kavradık ve daha iyi yapabiliyoruz..saatlerimiz 2'yi gösterdiğinde ise dersimiz başladı ve biz dans çalışmamıza devam ettik bu sefer küçük kardeşlerimizde danslarını çalıştılar..daha sonra hocamız bize gözlerimizi kapattırdı ve bizi keyifli bir yolculuğa çıkardı..Bu arada hocamızın doğum gününüde kutladık..anneLerimizin yaptıkları lezzetli yemeklerden yemeyide unutmadık...Müzik deersinde ise dilay ablamız kulaklarımızın paSını silmek için birkaç şarkı çaldı..sonrada 27 martta gösterilerin bitiminde söyleyeceğimiz şarkıyı tekrar ettik...işte dolu dolu birgün...HoşÇaKaLın... |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Mart.2009 Saat 23:20 |
Bu günn bizim için yorucu ama bir okadarda güzel bir gündü....Hocamıza tatil dönüşü sürpriz doğum günü kutlaması yaptk hepimiz cok eğlendık..xDMüzk dersinde gösterimiz için söyliyceğimiz şarkıya çalıştıkk...xD |
|
zeynep
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Mart.2009 Saat 22:00 |
meraba tiyatroyu çok seviyorum öğretmenimi çok seviyorum
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Mart.2009 Saat 18:59 |
bugün dünün yorgunluğunu atmak için daha farklı şeyler yaptık oyunlar oynadık en güzelide 27 martın resimlerini seyretmekti çok eğlendik cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
ss
|
|
Melek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Nisan.2009 Saat 18:53 |
Evet 27 martın yorgunluğunu atmıştık o gün.Ama biz her cumartesi eğlenceyle birlikte bilgi öğreniyoruz.Hem eğlence hemde bilgi...Önemli olan hep birlikte olmak ki biz zaten hep beraberiz...
Hocama ve arkadaşlarıma içten sevgilerimi sunarım.....
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Nisan.2009 Saat 11:57 |
Yine harika
bir gün geçirdik. İlk 2 ders dramaydı.3. ders dilay abla bize şarkılar
çaldı daha sonrada oyunun provasını yaptık . belki provalarda yoruluyoruz ama gösterimiz harika olucak buna tüm kalbimle inanırıyorum.
|
|
ss
|
|
pino79
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Nisan.2009 Saat 10:48 |
Merhaba;
Ben Tiyatronuza yeni kayıt olan (11.04.2009) Onur Yıldız'ın annesiyim. Mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Hepinizin huzurunda Sayın Sinan Akbaşak'a teşekkürlerimi iletiyorum.
Oğlum cumartesi günü basketten geldiğinde "Anne çok yorgunum, herhalde tiyatroya gidemeyeceğim dedi, ben de oğlum saat daha erken 2 saat var dinlen bir gider bakarsın demiştim." gidiş o gidiş saat 18.00 de tiyatrodan çıktığında inanılmaz mutluydu, yol boyunca devamlı anlattı anlattı. Çok mutlu oldum bende...
Dünden beri Formunuzu okuyorum ve siz kocaman çok güzel bir ailesiniz. Bizleri de bu ailenin içesine kabul ettiğiniz için teşekkürü borç biliriz.
Pazar günü "DOĞA" oyununun galasında tüm ekibe BAŞARILAR dilerim...
Sevgiler....
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Nisan.2009 Saat 12:06 |
Ailemize hoşgeldiniz..ve teşekkürler..
|
|
uqr_cskn
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Nisan.2009 Saat 00:29 |
inşallah gala güzel geçer bütün arkadaşlara bol şanslar diliyorum...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1314151617 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |